Доставка на продуктите:

Като наши клиенти Вие получавате опция за БЕЗПЛАТНА доставка в цялата страна, при направата на поръчка със стойност над 250 лв. и тегло до 31кг.

Поръчки на машини с тегло над 31кг. ползват Безплатна доставка до адрес, при направено авансово плащане по банков път, с карта или PayPal.

При избиране на опцията за безплатна доставка, ДЖЕТ БЪЛГАРИЯ ЕООД  си запазва правото да избере с коя куриерска фирма да изпрати поръчката ви.

* В случаите, когато продуктите са в кампанийна промоция, условията за безплатна доставка, може да са различни и ще бъдат упоменавани в секцията "Новини" на сайта при информацията и детайлите на течащата промоционална кампания.

Поръчаните стоки се доставят в цялата страна от куриерски фирма "Еконт експрес" ,"Спиди", "Рапидо" или с наш транспорт до посочен от клиента адрес или до поискване от офис на куриерската фирма.

Поръчани продукти можете да получите:

·         От нашият магазини в София

Доставки в цялата страна:

·         До поискване от офисите на куриерска фирма "Еконт експрес" в цялата страна до 3 работни дни - за сметка на клиента с 20% отстъпка от куриерската услуга

·         До адрес на клиент с куриерска фирма "Еконт експрес" в цялата страна до 3 работни дни - за сметка на клиент с 20% отстъпка от куриерската услуга

Тук може да видите Офисите на фирма Еконт Експрес

Срок на доставка:

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад, доставката е в срок според вида доставка.

Ако продуктът не е на склад (особено в случаите на изчерпан внос или недостатъчно произведено количество) и срокът е по-дълъг и той е упоменат на страницата на продуктът. Възможно е да бъде уточнен допълнително при потвърждаването на поръчката Ви.

Трябва да се има предвид, че за всяка поръчка е необходимо технологично време за изпълнение: разговор с клиента и уточняване на детайлите, пакетиране, подготовка на опис, пратка, товарителница, групаж и изпращане по куриер. 

При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения от него телефон за контакти.

Продуктът е добавен в списъка с желания
Product added to compare.