Уважаеми клиенти от 15.01.2022г., поръчки се примат само, онлайн, по имейл и телефон! Пристигналите в България поръчки може да бъдат взети от магазина!

Бутилка за лепило Axminster

Бутилка за лепило Axminster

  • Подходящ за PVA, лепила за дърво и занаятчийски лепила
  • Възможност за избор между четири апликатора
Applicator
500396
Централен склад: Доставка 7-10 раб. дни!
11,60 лв.

Описание

Бутилките за лепило Axminster са добре изработени и ще осигурят добро обслужване, когато се използват с групите от PVA и алифатна смола от лепила за дърво и занаятчийски лепила. Има четири бутилки, всяка от които е предназначена за конкретен тип нанасяне на лепило: Бутилка с валяк: Полага лепилото върху плоски повърхности чрез валяк за подаване на лепило. Бутилка с лепило за бисквити: Главата доставя лепило точно в джоба за всички размери на бисквити. Бутилка с лепило за дюбели и бисквити: 9 мм дюза подава лепило в отвори за дюбели и бисквити със стандартна ширина. Бутилка с лепило с четка: Глава на четката за по-конвенционално нанасяне. И четирите бутилки се предлагат в комплект с капачки, за да поддържат лепилото свежо. 227мл (8fl oz).

Подробности за продукта

5052511022755

Свързани продукти

Reviews (0)

No reviews
Продуктът е добавен в Любими
Добавени продукти за сравнение.

 Jettools. bg използва бисквитки (cookies). Ползвайки уебсайта, Вие се съгласявате с нашата Политика за кукита. Прочети повече