Доставка на продуктите:

Като наши клиенти Вие получавате опция за БЕЗПЛАТНА доставка в цялата страна, при направата на поръчка със стойност над 100 лв.!

При избиране на опцията за безплатна доставка, Джет БГ ЕООД  си запазва правото да избере с коя куриерска фирма да изпрати поръчката ви.

* В случаите, когато продуктите са в кампанийна промоция, условията за безплатна доставка, може да са различни и ще бъдат упоменавани в секцията "Новини" на сайта при информацията и детайлите на течащата промоционална кампания.

Поръчаните стоки се доставят в цялата страна от куриерски фирма "Еконт експрес" ,"Спиди", "Рапидо" или с наш транспорт до посочен от клиента адрес или до поискване от офис на куриерската фирма.

Поръчани продукти можете да получите:

·         От нашият магазини в София

Доставки в цялата страна:

·         До поискване от офисите на куриерска фирма "Еконт експрес" в цялата страна до 3 работни дни - за сметка на клиента с 20% отстъпка от куриерската услуга

·         До адрес на клиент с куриерска фирма "Еконт експрес" в цялата страна до 3 работни дни - за сметка на клиент с 20% отстъпка от куриерската услуга

Тук може да видите Офисите на фирма Еконт Експрес

Срок на доставка:

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад, доставката е в срок според вида доставка, показан в таблицата по-долу.

Ако продуктът не е на склад (особено в случаите на изчерпан внос или недостатъчно произведено количество) срокът е по-дълъг и той ще бъде уточнен допълнително при потвърждаването на поръчката Ви.

Трябва да се има предвид, че за всяка поръчка е необходимо технологично време за изпълнение: разговор с клиента и уточняване на детайлите, пакетиране, подготовка на опис, пратка, товарителница, групаж и изпращане по куриер. В тази връзка, поръчки изпратени след 13.00 часа е вероятно да НЕ бъдат получени на следващия ден.

При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения от него телефон за контакти.

Продуктът е добавен в Любими
Добавени продукти за сравнение.

 Jettools. bg използва бисквитки (cookies). Ползвайки уебсайта, Вие се съгласявате с нашата Политика за кукита. Прочети повече