Условия за доставка

Доставка на продуктите:

Поръчаните стоки се доставят в цялата страна от куриерски фирма "Еконт експрес" , "Рапидо" и "ОК Експрес" или с наш транспорт до посочен от клиента адрес или до поискване от офис на куриерската фирма.

Доставки в цялата страна:

  • До поискване от офисите на куриерска фирма "Еконт експрес" с 18% отстъпка в цялата страна до 3 работни дни - за сметка на клиента.
  • До адрес на клиент с куриерска фирма "Еконт експрес" с 18% отстъпка в цялата страна до 3 работни дни - за сметка на клиент.

Офисите на фирма Еконт може да видите тук.

Срок на доставка:

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад доставката е в срок според вида доставка.

Ако продуктът не е на склад (особено в случаите на изчерпан внос или недостатъчно произведено количество) срокът е по-дълъг и той ще бъде уточнен допълнително при потвърждаването на поръчката Ви.

Трябва да се има предвид, че за всяка поръчка е необходимо технологично време за изпълнение: разговор с клиента и уточняване на детайлите, пакетиране, подготовка на опис, пратка, товарителница, групаж и заявка на куриер.

При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде свовременно уведомен на посочения от него телефон за контакти.


Accept Site use cookies