JET

Производител на висококачествени машини и инструменти за дървообработване от 1958 г. насам. 


JET машини са предназначени за професионална употреба, и хоби майсторство. Те се характеризират с високо качество на изработка, масивна монолитна конструкция и перфектно изпълнение. Първоначално Швейцарска марка вече е собственост на един от големите финансови групи в САЩ, с представителство по целия свят.

JET Дървообработващи машини се предлагат в две категории и качествени линии.


Занаятчии

08.25.2015 дървообработващи машини--02 джет

Машини са подходящи за 1-4 лица, обикновено малки или средни работилници в строителството, дърводелството, производство на дограма, за обучение, поддръжка и малко производство. Също така са високо оценени от хоби майсторите в домашната работилница. Очакваното максимално натоварване е до 1000 часа годишно. Когато използвате за професионална работа е необходимо да се осигури редовното професионално обслужване.

 За професионалисти

08.25.2015 дървообработващи машини--03 джет

Това е по-високия клас на Дървообработващите машини JET. Те са подходящи за използване на 5 или повече лица, обикновено в средно и голямо  производството, дърводелски цехове, производство на мебели, строителни фирми, дърводелски работилници, професионални училища, поддръжка и т.н. Продуктите от тази категория са високо оценени от занаятчии или квалифицирани професионалисти. Предназначена е за професионална употреба повече от 1000 часа годишно.


Клиент, който купува Jet, го определя с тези думи, прецизност, качество, спестяване. Повечето от тези клиенти са прочели форумите и имат информация от чужбина, с която американските и английските сайтове са пълни.

Остава им само да се уверят сами в качеството на JET

08.25.2015 дървообработващи машини--04 джет


 

Всички потребители Jet разчитат на гаранцията от две години.

 

 


Повярвайте ми, дървообработващите машини JET са предназначени за вас ...