Дърводелски струг Powermatic 4224B

Powermatic Powermatic

102210

New product

Струг за дърво Powermatic 4224B Heavy Duty Expand

  • Струг за дърво POWERMATIC
  • Здрава чугунена конструкция  (395kg)
  • Безупречно полирано легло
  • Прецизно контролиране на скоросттта
  • Цифрово отчитане скоростта на шпиндела
  • Заключване и индексиране на шпиндела
  • Възможност за включване на въздушна система и вакуумен патронник (изисква се компресор)

           Гаранция 5 Години!

      Ръководство EN

Повече детайли

13 899,00 лв

Допълнителна информация

Powermatic 4224B е струг снабден с иновации, които позволяват творчеството Ви да се разширява безкрайно. Произведен изцяло от чугун, с тегло от 395кг. гарантира минимални вибрации дори когато обработвате детайли с много голям диаметър. 

Предното седло е проектирано да се движи по цялата дължина на седлото на струга, което позволява да се обработват детайли с много голям диаметър. в края на струга.Предното седло има двойни заключващи болтове, които гарантират стабилна фиксация. Заключването шпиндела позволява лесна смяна на планшайбите и патронниците. Шпиндела е  снабден с  вградено индексиране през 36,24 и 10°.

Високата мощност на мотора се предава по 10 канален ремък. На разположение са три скоростни диапазона /40-910, 80-2000 и 140-3500/ оборота, което предоставя изключително висок въртящ момент в ниските обороти. Превключвателят за въртене в напред и назад е много полезна опция във Вашата работа. 

Копирните центрове също са много полезна финкция. Те се монтират на предното и задното седло в двойни чугунени скоби. Устройството за вакуум е истински бонус на този струг и работи с компресор (не е приложен в комплекта) за генериране на вакуума чрез връзка на Вентури. Разширение на леглото от 500 мм се предлага като допълнителна допълнителна и може да се използва в две позиции, долната позиция дава масивен капацитет 48 инча (1220 мм) (24 инча височина над разширението). Друг полезен аксесоар е конусната конзола, премахваща необходимостта от повдигане на опашката от машината.

Ако искате да купите изключително висококачествен струг, който няма да се нуждае от модернизация на по-късна дата, този струг със сигурност е добра инвестиция.

Предлага се с 4-точков задвижващ център, опорен център, knockout bar with brass tip, faceplate spanner, 75мм планшайба, и 350мм опора за инструмента.

Допълнителни принадлежности: 500 мм разширение на леглото, решетка, 150 мм опора за инструмента.

NB Разстоянието между центровете ще варира и зависи от вида на използваните центрове или аксесоари.

Powermatic

Какво прави Powermatic Златен стандарт?

С над 90-годишен опит в индустрията, Powermatic създават машини, които надхвърлят границите на инженерството и дизайна, за да ви позволят да разширите творческите си способности. С оглед на това, те се стремят да гарантират, че техните машини са в челните редици на индустриалните машини във всяка от следните области.

Heavy duty construction

Много здрава кострукция

Превъзходното качество на чугунената конструкцията дава на машините сила и твърдост, но също така осигурява стабилна платформа за напълно точна работа.

Forward thinking innovation

Напредващо мислене за иновациите

От Accu-Fence® на банцига до Feed Logic на калибровъчния шлайф, Powermatic продължава да обновява нови и уникални идеи, които са предназначени не само за подобряване на работата ви, но и за повишаване на безопасността и лекотата на използване.

Attention to detail

Внимание към детайлите

Никой камък не е останал неподвижен на машина Powermatic. Цветните ръчни колела и безупречната боя излъчват качество. Освен това, сравнителният център на струговете и интегрираните колела на PM 22-44 ви показва, че за всичко е било мислено. Когато други конкуренти могат да "скъсят ъглите" в определени области, може да ви бъде гарантирано, че Powermatic не са.

High performance

Висока производителност

Мощни машини с мощни двигатели с висока мощност, оборудвани да се справят с най-взискателните задачи по дървообработването. Ако търсите нещо, което ще тласка границите на вашата работа и ще ви даде най-доброто от вашите способности, не можете да подминете Powermatic.

Specification

Distance Between Centres1,067 mm
Max Diameter over Bed610 mm
Model4224B
Nett Weight395kg
Overall L x W x H1,730 x 710 x 800mm
PowerInput 2,250W
RatingIndustrial
Speed40 - 910 / 80 - 2,000 / 140 - 3,500 rpm
Spindle ThreadT38 M33 x 3.5 mm
Tool Rest Stem Diameter25.4 mm (1")
Tailstock Taper2 MT
Headstock Taper2 MT

Reviews

Вашата оценка

Дърводелски струг Powermatic 4224B

Дърводелски струг Powermatic 4224B

Brand


Powermatic - The Gold StandardThe Gold Standard Since 1921


Giving you the tools and the confidence to create and inspire. Find out more...

Feel The Quality


Come in store and 'feel' the quality


With new standards in design, performance and build quality, you simply have to come and see them for yourself.


Find your local store


The Gold Standard


What makes Powermatic THE Gold Standard?


Find out more 
More about Powermatic


Since 1921 Powermatic have set the standard for quality and performance in the workshop; building machines that push the limit of engineering and design in order to allow you to expand your creative ability. At Powermatic; when a new machine is being built, passion is at the front of their minds. Passion for your craft, passion for your tools and passion for the projects you build. It is through this passion that Powermatic have built their reputation for being ‘The Gold Standard’.

5 Year Warranty


Powermatic Five Year Warranty


To provide you with peace of mind after your purchase, we are pleased to offer a comprehensive warranty with our Powermatic machinery.Accept Site use cookies